Nyheter & inspiration

Place Promotion välkomnar Margareta Hagman

Nya konsultbolaget Place Promotion har i dagarna knutit till sig Margareta Hagman som ny marknadschef. Margareta kommer närmast ifrån Motalas näringslivsbolag där hon de senaste fem åren verkat som marknadsansvarig för bolaget.

Nya bolaget, Place Promotion välkomnar nu Margareta Hagman som ny marknadschef. Margareta har över 15 års erfarenhet av arbete med marknadsföring, media och varumärken och har lett flera prisbelönta projekt inom specialområdet platsmarknadsföring. Hon kommer även att under en övergångsperiod fortsätta med uppdrag för Tillväxt Motala AB.

Är givetvis otroligt glad att få vara en del av Place Promotion. Det känns väldigt stimulerande att starta upp något helt nytt och vi är övertygade om att det finns en marknad för våra tjänster. Jag är också glad att få fortsätta arbeta ihop med Jocke, vi kompletterar varandra bra och bygger vårt arbete på samma värderingar och ambitioner. Samtidigt har det har varit angeläget för mig och bolaget att fortsätta att stödja Tillväxt Motala AB, som ligger oss båda varmt om hjärtat. Därför är jag glad för att jag under en övergångsperiod kan fortsätta arbeta i flera av bolagets stora projekt såsom exempelvis Motala Expo, om än i en annan roll.  

Är otroligt glad över att få fortsätta att arbeta tillsammans med Maggan. Hon har en härlig positiv energi och en erfarenhet inom platsutveckling som få kan matcha. Vi har samma förhållningssätt till våra kunder och samarbetspartners och vi har skapat många nya koncept tillsammans tidigare och jag är helt övertygad om att vi kommer att fortsätta på inslagen linje, säger Joakim Ljungqvist.   

Margareta har skapat och utvecklat flertalet framgångsrika evenemang såsom galor, mässor, pressaktiviteter och rekryteringsevents och har god kompetens inom paketering och marknadskommunikation liksom offentlig verksamhet och näringslivskunskap.
Margareta ansluter till bolaget per omgående.

För vidare frågor och information:

Margareta Hagman
+4670-289 87 96

Joakim Ljungqvist
+46 705 24 24 90

Kontakta oss

Kontakta oss