Nyheter & inspiration

Place Promotion – Ett nytt konsultbolag inom platsutveckling

Joakim Ljungqvist, tidigare vd för Tillväxt Motala AB startar nya konsultbolaget Place Promotion inom området platsutveckling. Bolaget kommer arbeta i hela Skandinavien och utgå ifrån Motala i nya lokaler på Kyrkogatan 8A.

Nya bolaget, Place Promotion kommer att arbeta på uppdrag av- och tillsammans med offentliga organisationer, investerare och operatörer där efterfrågan bedöms finnas.

Området är relativt nytt och det finns ett kunskapsbehov över vilka verktyg som behövs för att kunna ta ett helhetsgrepp över hur man dels kan attrahera investeringar, dels kan arbeta med att marknadsföra och utveckla en plats eller destination, säger Joakim Ljungqvist, vd och ägare till nya bolaget.

Vi har lång praktisk erfarenhet inom området dels genom uppbyggnaden av lokala näringslivsbolaget Tillväxt Motala AB, prisbelönta lanseringen av platsvarumärket Motala, Östergötlands sjöstad och dels genom goda erfarenheter av investeringsfrämjande arbete.

Ordförande i bolaget blir Lars Samuelsson, Anna Ljungqvist blir ledamot som tillsammans med Joakim Ljungqvist bildar styrelse.

För vidare frågor och information:
Joakim Ljungqvist
+46 705 24 24 90


Kontakta oss

Kontakta oss