Nyheter & inspiration

Coworking ur ett fastighetsägarperspektiv

Coworking tros kunna bidra till positiva effekter på en fastighet. För att erhålla dessa ställs det krav på utformningen av coworking-ytan. Det handlar om att ytan bör vara öppen och nåbar för externa hyresgäster för att möjliggöra ett ökat serviceutbud, vilket också genererar ett ökat fastighetsvärde.

Vilka strategier kan svenska fastighetsägare använda sig av om man vill delta i utvecklingen av framtidens kontorsmarknad? För företag kommer lokalen att vara ett strategiskt verktyg, vilket skapar behov av mer flexibla kontor och möjlighet till coworking menar nytt examensjobb från Lund tekniska högskola.

Läs mer här: https://fastighetsnytt.se/2019/05/examensarbete-coworking-ur-ett-fastighetsagarperspektiv/

Kontakta oss

Kontakta oss