Nyheter & inspiration

Vi projektleder Östgötamingel – boka din plats!

Vi är oerhört glada över att ha förtroendet att projektleda eventet ”Östgötamingel”. Ett så kallat ”hemvändarevent” där ledande aktörer i Östergötlands bjuder in alumner från Linköpings Universitet och övriga tillfälligt utflugna östgötar att mingla med varandra på en central plats i Stockholm. Syftet är givetvis att locka återvändande kompetens samt att skapa uppdaterade ambassadörer för regionen. Cirka 40% av de som deltagit på det återkommande eventen uppger i vår utvärdering att de just kan tänka sig en flytt ”hem” nu eller i framtiden.

På plats bjuds gästerna på god mingelmat, träff med andra östgötar, ett spännande scenprogram, goodiebag och kontakter till regionala arbetsgivare.

Bakom arrangemanget, som genomförts kontinuerligt de senaste två åren, står Region Östergötland, de östgötska regionerna, Linköpings Universitet och Östsvenska Handelskammaren. Vi har funnits i projektledande roll från start och totalt har flera hundra gäster deltagit med en bredd av höga och efterfrågade kompetenser.

Årets sista Östgötamingel genomförs 23 oktober på Konstnärshuset på Smålandsgatan vid Norrmalm/Stureplan. Evenetet startar 17.00 med drop in och kvällens gäster är kockrevoltören tillika skaparen av den unika restaurangkonceptet Punk Royale, Jocke Almqvist samt Anders Lejon, försäljningschef på Kolmårdens djurpark.

Ännu finns ett fåtal platser kvar – in och boka helt kostnadsfritt direkt på:
www.ostgotamingel.se

Kontakta oss

Kontakta oss