Nyheter & inspiration

Hjärtligt tack för en lyckad AW och Öppet Hus!

Vi vill skicka ett stort och innerligt tack till alla gäster som gjorde vår AW/Öppna Hus till en succé i fredags. Över 200 gäster passade på att mingla och kika in våra nya fina lokaler. Båda långväga och nära gäster deltog på en eftermiddag och kväll full av spännande möten, vinylmusik och pingismatcher. Kul också många valde att följa med oss till våra vänner på Bispo där kvällen avrundades med allt från bowling till shuffleboard.

Vi gratulerar Thomas Svärd från Vimmerby som blev vinnare av två fribiljetter till Hanna Lindblad julshow i Motala. Alla gäster fick dessutom en lyxig voucher att använda när Harrys nu startar på nytt i Motala med premiär 26 oktober.

Vi tackar också Nor Alajehji som DJ:ade för oss under kvällen.

Vi hoppas att alla våra gäster trivdes lika bra som vi gjorde och att vi hörs inom kort igen!

Kontakta oss

Kontakta oss