Nyheter & inspiration

Vi stärker erbjudandet med rekryteringen av Lotta Lindvall

Vi välkomnar Lotta Lindvall till teamet!

Vi fortsätter att växa och vässa vårt erbjudande på marknaden. Via rekryteringen av Lotta Lindvall som PR- och kommunikationskonsult får företaget ytterligare kompetens inom digitala medier, webb och grafisk form och kan därmed erbjuda en bredare kompetens till bolagets kunder.

Place Promotion Sweden AB startades vid årsskiftet av vd Joakim Ljungqvist. Byrån arbetar mot företag och offentliga kunder att analysera marknaden, attrahera investeringar, utveckla varumärken och aktivera strategier genom kommunikation och aktiviteter. 
Företaget omfattar idag fem konsulter, men växer vid årsskiftet med ytterligare en då Lotta Lindvall ansluter som PR- och kommunikationskonsult.

”Jag är väldigt glad över att få möjlighet att arbeta på ett företag som kombinerar hög marknadskompetens med mycket energi. Jag ser fram emot att kunna bidra med att leverera riktigt bra tjänster och produkter till våra kunder”, säger Lotta Lindvall.

Lotta är kognitionsvetare i botten och har en bakgrund inom IT och kommunikation. Hon kommer senast från arbetet med PR och kommunikation på det starkt framgångsrika företaget CryptoGuard, som för tredje året i rad utnämnts till ”Superföretag” av Veckans affärer.

Med Lottas tillkommande kompetens kommer Place Promotion att erbjuda sina offentliga kunder, men också det regionala näringslivet i Östergötland ett brett erbjudande inom marknad och kommunikation. Bolagets strategiska kompetens inom analys, varumärkesutveckling, försäljning och marknadsföring kompletteras därmed med grafiska produktioner, copywriting, webbdesign och marknadsföring via digitala medier.

”Vi vill erbjuda våra kunder en kvalitetssäkrad, tillgänglig och pålitlig support inom kommunikation och marknadsföring. Med Lotta i gänget kompletteras vi på precis det sätt som företag och offentliga aktörer idag behöver. Det känns toppen att kunna erbjuda både strategiska höjd och utförande i toppklass, säger vd Joakim Ljungqvist.

Lotta finns på plats från årskiftet.

För vidare frågor och information:
Joakim Ljungqvist
joakim@placepromotion.se
+46705-242490

Kontakta oss

Kontakta oss