Nyheter & inspiration

Vi lanserar företagsmässa i jubilerande Mjölby

Vi har den stora äran att tillsammans med Växtkraft Mjölby och Mjölby kommun arrangera första upplagan av Mjölby Forum i maj 2020.

Företagsmässan blir de lokala företagens sätt att gratulera 100-årsfirande Mjölby Stad. Ett veckoslut fullt av handslag, visitkortbyten och kramar. Helt enkelt en arena för de lokala bolagen att göra afärer, skapa samarbeten och boosta sin rekrytering.

Mässan arrangeras i Pro Train Arena 8-9 maj och har plats för 70 utställande företag. Utställarna kommer primärt från Mjölby kommun. Mässan kommer ha Business-to-Business-fokus på fredagen medan lördagen är öppen för allmänheten. Ett spännande scenprogram kommer senare att presenteras och fredagen avrundas med trivsam AW för utställare.
Montrarna har just släpps och bokas på www.mjölbyforum.se

Projektledare för mässan är Margareta Hagman som har många års erfarenhet av att skapa och leda mässor.
Margareta nås på margareta@placepromotion.se eller 070-28 98 796.

Kontakta oss

Kontakta oss