Nyheter & inspiration

Roger Mellin välkomnas till Place Promotion

Place Promotion hälsar Roger Mellin välkommen som ny konsult för företaget. 

Roger är sjöofficer i grunden, men har arbetat inom life science och medicintekniksektorn de senaste 20 åren. Roger har arbetat i olika ledande befattningar på några av världens största life science-bolag såsom AstraZeneca, Alcon-Novartis, Abbott- AbbVie, Mylan samt Johnson & Johnson. Genom chefspositioner har Roger erhållit ett brett kontaktnät inom samhällsutvecklingen och fått en fördjupad förståelse för de processer som ligger till grund, en kompetens som nu knyts till platsutvecklingsbyrån Place Promotion.

Det är med stor tillförsikt och med stor glädje jag tar mig an att vara en del i Place Promotions framgångsrika team. Jag är helt övertygad om att vi kan skapa attraktionskraft och utveckla erbjudandet inom samhällsutveckling. Här finns många enormt kompetenta medarbetare vilket oftast är den unika lösningen när komplexa processer skall hanteras över tid. En dröm är såklart också att få tillbringa mer tid i min barndomsstad Motala” säger Roger Mellin med ett leende.

Rogers strategiska och innovativa tänk i kombination med stor erfarenhet av komplexa uppdrag på lokal, regional, nationell och internationell nivå både stärker och breddar därmed bolagets erbjudande. 

Roger Mellin har den senaste tiden som konsult varit stöd i visionsprocesser för ett antal start-up bolag, däribland ”The Basecamp”  – världens första äventyrsmuseum, samt för den digitala transformeringen av vården i företaget Virtuallab Sweden AB.

”Vi är väldigt glada över att ha knutit Roger till oss på Place Promotion. Roger är strategiskt stark och mycket senior inom marknadsföring och försäljning med rutin från platsutveckling och investeringsfrämjande arbete. Något som är eftertraktat av både kommuner och regioner. Rogers kompetensbredd och erfarenhet kompletterar oss andra på ett väldigt bra vis och dessutom är han en synnerligen trevlig person. Vår ambition är att skapa ett helhetserbjudande som idag efterfrågas av kommuner, regioner, investerare och företag i hela Sverige.” säger vd Joakim Ljungqvist.

Roger representerar Place Promotion i samhällsbyggnadsprojekt. Roger verkar från Kvicksund som bas men är uppvuxen i företagets huvudsäte Motala.

För mer information:
Roger Mellin, konsult: 070-557 59 26
roger@placepromotion.se
Joakim Ljungqvist, vd: 070-524 24 90
joakim@placepromotion.se

Kontakta oss

Kontakta oss