Nyheter & inspiration

Ny vision för Nordea Open

Vi har startat året med ett riktigt spännande uppdrag för ett av landets kanske starkaste varumärken när det gäller idrott och evenemang, nämligen Nordea Open (tidigare Swedish Open).

På uppdrag av driftsbolaget Arena Båstad AB fick vi möjlighet att leda bolagets personal i utmaningen att arbeta fram en ny vision för turneringen.  Bolaget har nyligen knutit Nordea som ny titelsponsor till ATP och WTA-turneringen och nystartar. I kreativa workshops skapades många spännande och givande diskussioner, under ledning av våra strateger Emma Håkansson och Maggan Hagman.

Nordea Open spelas 6-11 juli (damturneringen) och 12-19 juli (herrturneringen) och biljetterna till sommaren höjdpunkt, tillika Sveriges hetaste mötesplats är nu släppta. Passa på redan nu, de erbjuder 30% på sittplatser under hela februari!

Kontakta oss

Kontakta oss