Nyheter & inspiration

Place Promotion toppar laget inom stadsutveckling

Place Promotion AB utökar teamet med Stina Storm. Därmed både breddas och fördjupas bolagets erbjudande inom området stadsutveckling där Stina har en lång och framgångsrik karriär med sig.

Stina Storm är för närvarande aktiv som vd för City Örebro där hon verkat sedan 2007. Vid sidan av detta finns hon nu tillgänglig för uppdrag via oss på Place Promotion.

Inför sin nya roll på Place Promotion som konsult inom stadsutveckling är Stina oerhört peppad och glad.

Jag älskar nya utmaningar! Det ska bli jätteroligt att få påbörja den här spännande resan med Place Promotion. Jag är redo att ta mig an nya utmaningar i nya nätverk och ser det som utvecklande. En win-win situation för alla parter, säger Stina Storm

Under Stinas tid som vd för City Örebro har man prisats som både ”Årets Stadskärna 2015” och ”Årets Säkerhetskommun 2017. Hon har stor erfarenhet av stads- och platsutveckling i nära samarbete med privata och offentliga aktörer. Hon är en erfaren nätverksskapare och arbetar alltid mot hållbara resultat. Under Stinas ledning har City Örebro tagit fram nyckeltal där man kan utläsa och jämföra stadskärnans kommersiella värde år efter år. Stina brinner för att skapa trygga, trevliga och tillgängliga stadskärnor för alla”.

En trygg stadskärna är nyckeln till all lyckad samverkan för stadsutveckling, menar Stina, som länge arbetat tätt med ett av Sveriges starkaste brottsförebyggande råd. Stina är en erfaren och proffsig nätverkare som är van vid att jobba med stadsutvecklingsfrågor i nära samarbete med det lokala näringslivet och kommunens alla olika delar från teknisk förvaltning till stadsplanering och näringslivsavdelning.

Stina arbetar aktivt med omvärldsbevakning och trendspaning med fokus på resultat. I ryggsäcken finns utbildning i omvärldsstrategier från Kairos Future. Stina har också tätt följt och förkovrat sig i det i modellen BID (Business Improvement District) på både nationell och internationellt plan.

Joakim Ljungqvist, vd på Place Promotion ser positivt på det nya samarbetet.

Vi är väldigt glada över att hälsa Stina välkommen till oss. Hon har lett ett mycket framgångsrikt arbete i Örebro som vi länge har imponerats av. Med Stina hos oss kommer vi att kunna ge våra kunder de bästa förutsättningarna i olika stadsutvecklingsprojekt. Stinas starka kompetens, erfarenhet i kombination med hennes härliga personlighet gör att hon passar perfekt in i vårt erbjudande som Sveriges nya platsutvecklingsbyrå.

Stina Storm representerar Place Promotion med Örebro som bas och finns omgående tillgänglig för uppdrag.

För mer information:
Stina Storm, 076–836 24 90
stina@placepromotion.se
Joakim Ljungqvist, 070-524 24 90
joakim@placepromotion.se

Kontakta oss

Kontakta oss